Reviews

 1. Ik ben super tevreden over dit bedrijf. Op aanraden van iemand anders met ze in zee gegaan. Ze zijn zo veel meer dan wat ik van de website vermoedde in eerste instantie. Super georganiseerd, keurig netjes en continue oog en aandacht voor detail. Zeker dat laatste is niet het eerste beeld dat ik bij een verhuizer in zijn algemeenheid had. Maar wat je op de site niet leest, is dat ze super materiaal gebruiken waaronder goede bussen, karren, en verpakkingsmaterialen etc. Zelfs kunst en antiek is volledig in vertrouwde handen.

  Werkelijk waar, een genot om met deze mensen te hebben mogen werken.

 2. Het team van “Opruimen & zo” heeft ons een zware taak uit handen genomen na het overlijden van een familielid. Op een respectvolle manier is de woonruimte leeg en schoon opgeleverd en zijn enkele herstelwerkzaamheden gedaan.
  Nogmaals bedankt.

 3. We hebben een goede ervaring met dit bedrijf.
  Vooraf kregen we een duidelijke uitleg over hoe het proces gaat verlopen en er worden geen valse verwachtingen gegeven over de prijs.
  De offerte en afrekening zijn duidelijk en overzichtelijk.
  Er wordt snel en duidelijk gereageerd op vragen via telefoon en email en vooral vriendelijk en geduldig.

  Jammer dat we niet nog een huis schoon te maken hebben.

 4. Het appartement van mijn moeder helemaal leeg en opleveringsklaar, voor de woningbouw, laten maken.
  Een gigaklus maar mooi in 1 lange dag geklaard.
  Alles werd perfect op geleverd.
  Ook waren er nog een drietal zilveren sierraden en oude foto’s gevonden en voor ons apart gehouden, klasse!!!
  Het enige minpuntje zit hem in deze review site.
  Je kunt maximaal namelijk maar 5 sterren geven!
  Bedankt TOPTEAM!!!!

 5. Het appartement van onze moeder keurig netjes geruimd (flinke klus!!), snel én helemaal klaar voor teruggave aan woningbouw opgeleverd!! Complimenten en dankjulliewel TOPTEAM!!!!!!

 6. Very fast, well prepared and careful. Their team starts on time and doesn’t waste any seconds. They offer various additional services like dismantling, and even bring additional boxes to pack loose items.
  And since the whole team also speaks English, there weren’t any difficulties even for us non-dutch speaking people.

 7. Mijn tante van 93 moest verhuizen naar ander zorggebouw. Opruimen & Zo heeft voor ons het oude appartement schoon opgeleverd aan verhuurder en heeft de nieuwe woning weer helemaal gezellig gemaakt door lampen, schilderijtjes etc op te hangen en een plankensysteem in de berging te monteren.
  Het team van Aad van den Eijnden is vakkundig en werkt heel efficiënt. Alles gebeurt in een relaxte sfeer waarbij alle ruimte is voor overleg. Het zijn experts die met goede adviezen komen. Communicatie was top, Aad is altijd gemakkelijk te bereiken. Zeer aan te raden!

 8. Top bedrijf, goede service, komen afspraken goed na.
  Laten alles netjes achter.
  Echt complimenten.
  Een echte aanrader dit verhuisbedrijf.
  Erg vriendelijk.

 9. Regelmatig worden wij geconfronteerd met het (onverwacht) leegruimen van een woning. Sinds we in contact zijn gekomen met Aad van Opruimen enzo zien we hier niet meer tegen op. Prettig contact, korte lijntjes. Constructief werken, meedenken met de situatie. Fijne afwerking en nette prijs.
  U vraagt wij draaien zou het motto van Opruimen enzo kunnen zijn. Nog nooit zo’n fijn bedrijf meegemaakt.

 10. Ik kreeg het telefoonnummer van Aad van de zorginstelling van mijn moeder. Het appartement is keurig leeggemaakt, opgeruimd en schoongemaakt. Enkele spullen werden voor ons verkocht aan de kringloop. Ook de eindoplevering wordt gedaan zodat wij er helemaal geen omkijken meer naar hebben. Super goed geregeld!

 11. hr.en mevr.van Rijen

  Zeer tevreden over het opruimen van de woning en keurig achtergelaten! Fijn contact met Aad van den Eijnden om alles in goede banen te leiden. Aan te bevelen!

 12. Ons overleden familielid liet een appartement na vol met spullen. Deze woning moest leeg en opleveringsgereed worden gemaakt voor de verhuurder. Aad en zijn team sorteerden en ruimden op. Gevonden privézaken werden apart gelegd, andere spullen gingen naar kringloopwinkel, voedselbank, oud-ijzerhandel of stort. Planken en vloerbedekking werden verwijderd, gaatjes in de muur opgevuld. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de verhuurder had niets aan te merken. Aad komt van tevoren langs om de stand van zaken opnemen en de procedure uit te leggen. Hij komt afspraken nauwgezet na en denkt mee. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

 13. Mijn tante was plotseling vertrokken naar het noorden van het land en had maar een paar spullen uit haar oude woning meegenomen. Deze woning moest zo snel mogelijk leeg en opleveringsgereed worden gemaakt voor de woningcoöperatie. Drie verdiepingen vol met spullen zijn gesorteerd en overal lag vaste vloerbedekking die verwijderd moest worden. De garage was nauwelijks begaanbaar. Tevens moest een illegaal bouwsel in de tuin worden afgebroken. Er hebben heel wat containers voor de deur gestaan…
  Wij waren zeer tevreden over het eindresultaat en de woningbouwvereniging had niets aan te merken. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden. De prijs viel ons ook heel erg mee. Wat ook heel fijn was, Aad denkt echt mee met de klant.

 14. Great company. Very helpful, friendly and efficient. They went above and beyond to help, even helped me attach a light which is not part of the job description. The move went very well. They provided boxes long before the move happened. I would definitely recommend the company to anyone.

 15. Ik heb via kennissen het nummer van Aad gekregen. Ik belde Aad op om te vragen of hij een deel van de inboedel van mijn tante naar het verpleegtehuis kon brengen. Binnen 2 dagen was alles verhuisd. Wat een verrassing was dit voor haar.
  Daarna hebben we Aad gevraagd om het appartement van mijn tante leeg te halen. Ook dat heeft hij met zijn team uiterst zorgvuldig en heel erg netjes gedaan! Aanrader!

 16. Tegen het opruimen van de boedel van mijn oude moeder appartement zag ik wel op maar aad en het opruim team hebben dat fantastisch gedaan.
  Voorbezoek- beleefd, plezierig, duidelijke uitleg. De kosten werden verminderd door mee vallers. Zeer correct! Appartement opgeleverd in een staat die ik zo aan de inspecteur van de verhuurder kon laten zien. Het team weet precies wat er verwacht wordt. Voor de andere appartement bewoner geen overlast gegeven en gemeenschappelijke ruimtes schoon achter gelaten.
  Al met al een fijne ervaring en prima job voor een correcte prijs.

 17. Heeft 3 1/2 jaar geleden mijn huis leeg gemaakt.
  Deze week het appartement van mijn tante ook leeg gemaakt en schoon gemaakt.
  Dank voor de adviezen die echt nodig waren om dit prachtige resultaat te kunnen verkrijgen.
  Zeer aan te bevelen. Komt alle afspraken Ruimschoots na.

 18. Na het overlijden van onze vader kwam er veel op ons af, waaronder ook het leeghalen van zijn appartement – binnen een week. Vorig jaar ook al gebruik gemaakt van Aad en zijn team en toen ook zeer tevreden. Nu weer. Ze komen afspraken na en werken netjes. Zeer aan te bevelen!

 19. Aad en zijn team hebben hun zaken prima voor elkaar. Heel wat spullen opgeruimd naar stort of kringloopwinkel. Verhuizing van de Merellaan in Eindhoven naar een appartement in de binnenstad. Appartement op de eerste dag instapklaar en de dag daarna de Merellaan schoon en gestofzuigd opgeleverd. Echt een aanrader dit bedrijf!

 20. Aad heeft ons enorm uit de brand geholpen, zonder hem hadden we het niet gered. Goede service, prettige communicatie, goed resultaat. Een aanrader!

 21. Afgelopen heeft Aad met zijn team het huis van onze ouders leeg gemaakt. Mijn broer en ik waren heel erg tevreden over hoe deze mensen werkten. Een zeer efficiënte aanpak met tegelijkertijd zorg voor het feit dat ze andermans verleden aan het inpakken en weggooien waren. Ze waren flexibel en hebben bijvoorbeeld een deel van de spullen naar een berging buiten de stad gebracht. Aad heeft van begin af alle zorgen bij ons uit handen genomen wat heel prettig is en ook uitgezocht en geregeld wat de meeste (kosten) efficiënte benadering was.
  Alle lof dus en absoluut een aanrader.

 22. Na het overlijden van onze moeder kwamen er zeer veel zaken op ons af, waaronder ook het leeghalen van haar appartement. Deze firma heeft dat netjes voor ons afgehandeld en voor een schappelijke prijs. Er werd ook gepoetst en gaatjes opgevuld. Alles volgens afspraak en een prima communicatie, complimenten. Ik kan deze firma ten zeerste aanbevelen.

 23. Erg tevreden over het leegruimen en schoonmaken van de woning van mijn ouders.
  Zeer prettig contact en heel klantvriendelijk. Deden net dat beetje extra!

 24. Could not have moved my parents to their care home without all the help and support. The flat was emptied and left looking like new. Super job was done and a I am very satisfied customer managing the move from England!! Already recommended their services to others. Many thanks.

 25. zeer tevreden hoe dit bedrijf werkt. Stipt op tijd met 4 mannen en een vrouw. Zij stelden zich allen persoonlijk
  aan mij voor. De baas vroeg nog of er spullen aanwezig waren waar ik op gesteld ben en nog niet had gevonden. Dat was inderdaad het geval. Zij zouden hiermee rekening houden en hadden inderdaad de spullen gevonden. Zeer nette aflevering. Vooraf een prijsopgave. Betaling pas achteraf, als al het werk gedaan is. Achteraf heeft de baas nog gebeld of alles in orde was. Er zijn nog bedrijven waar je waar voor je geld krijgt. Dit bedrijf is een echte aanrader!! Bedankt heren en dame van dit bedrijf voor het vele werk dat jullie geleverd hebben.

 26. Opruimen en zo heeft ons van A tot Z bij het ontruimen van de flat na het overlijden van mijn tante ontzorgd.
  De communicatie was uiterst aangenaam en hebben tevens gezorgd voor een schilder die bleek nodig te zijn.
  Ze hebben tevens het traject van de gesprekken met de huiseigenaar op zich genomen en alles is naar ieders tevredenheid afgewerkt. Wij bevelen Opruimen en zo een ieder aan

 27. Wat een fijn team is dit!
  Ik heb al verschillende keren de hulp ingeroepen van Opruimen en Zo, altijd tot volle tevredenheid.
  Als makelaar is het heel erg prettig dat ik hen ook kan aanbevelen voor verhuizingen en leegruimingen.
  Ze zijn zeer correct en werken echt hard en netjes. Ik blijf Opruimen en Zo dan ook van harte aanbevelen.

 28. Wow! Nog nooit zo lekker verhuisd. En dat terwijl ons nieuwe huis voor genoeg logistieke uitdagingen zorgde. Dit topteam kan ik iedereen aanraden.

 29. In juli 2017 ben ik in aanmerking gekomen met Opruimen &zo. Voor één van onze opdrachtgevers is
  Opruimen &zo een vaste partij waarmee zij samenwerkte, en deze samenwerking hebben wij voortgezet.

  In deze branche hebben we vaak met nabestaande te maken, waarbij Opruimen &zo de nabestaande volledig ontzorgt;
  ze regelen, indien gewenst, zelfs de voor- en eindinspectie met ons namens de nabestaande.
  Alle woningen worden keurig opgeleverd.

  Bij een mutatie adviseer ik altijd dat als men hulp nodig heeft contact op te nemen met Opruimen &zo.

 30. Dit bedrijf waar de baas nog meewerkt is een aanrader. Dat zie je ook aan het meewerkende personeel.
  Correct in de omgang en in de afwerking.
  Prijs/kwaliteit verhouding in balans. Men doet wat men beloofd en dat valt op in de huidige tijd van snelle jongensdie niet thuis zijn bij klachten.
  Kortom zoek niet verder en maak een afspraak voor goede oude dienstverlening.

 31. Al vele jaren een betrouwbaar en goed adres voor verhuizing of leeghalen na een overlijden. Helder en duidelijke prijsafspraken zodat je geen verrassingen achteraf hebt. Ik raad het iedereen aan !!

 32. Professioneel en flexibel bedrijf. Alles volgens afspraak! Correcte afhandeling en snel respons op vragen. Aad denkt met je mee en in oplossingen!
  Een echte aanrader!

 33. Opruimenenzo heeft het appartement van onze moeder keurig ontruimd, gepoetst en opgeleverd.
  Ook voor de schilder werd binnen de termijn gezorgd.
  Snel contact en alles werd volgens afspraak gedaan.
  Dit team is zeker een aanrader.

 34. Met Opruimen & Zo hadden we ervaring, ze waren nl door mijn ouders ingehuurd, fantastische ploeg mensen toen en nu! Ook nu bij onze verhuizing alles gedaan waar we om vroegen! Eerlijk en betrouwbaar! Als we weer gaan verhuizen dan vraag ik ze weer!!

 35. Wij zijn helemaal blij Opruimen & Zo te kennen. Al meerdere malen hulp van hen gehad . Altijd snel efficiënt en duidelijk. Eerlijk en betrouwbaar.
  Bovendien is iedereen heel aardig en behulpzaam.
  Complimenten!
  Ik kan het iedereen aanbevelen.
  .

 36. Prima dienstverlening – snelle en duidelijke communicatie – fantastische hulp voor het uitruimen en schoonmaken van het appartement van een schoonzus in Eindhoven –

 37. Ik kan iedereen aanraden om Opruimen & Zo in te zetten bij een verhuizing.
  Onze verhuizing is door hun perfect verlopen.
  Alle afspraken keurig nagekomen. De mannen hebben keurig en hard gewerkt.

 38. Wij zijn heel erg tevreden dat we jullie, Opruimen & zo hebben gevraagd om ons komen te helpen bij de complete ontruiming van de ouderlijke woning. Vanaf het eerste moment, goede en duidelijke communicatie. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Leuk en correct team, ze waren er op tijd en werkten hard en zorgvuldig. Complimenten!

 39. Uitstekende service en snelle respons bij vragen.
  Na een geslaagde verhuizing in augustus is het huis leeggemaakt. Alles is volgens afspraak gedaan en het huis was prima schoon.
  Snelle afwikkeling van de factuur met duidelijke omschrijving.

 40. Opruimen & Zo is een prima firma wij doen er al Jaren zaken mee en wij zijn er super goed tevreden over !
  Ze werken alles heel netjes af en komen goed de afspraken na, en werken voor een hele nette prijs.
  De firma Opruimen & Zo is een echte aanrader

  R. Vialle
  Woninginspecteur WoonincPlusVitalis

 41. Voorafgaand en tijdens ons verhuizing hebben we veel gebruik gemaakt van dit leuke team. Altijd snel en perfect werk geleverd! Zowel grote als kleine opruim- en verplaatsklussen. Zeer aan te raden!!

 42. Snelle en correcte afhandeling bij het opruimen van de flat inclusief oplevering
  Flat perfect opgeleverd, zelfs gepoetst
  Op iedere vraag of e-mail onmiddellijk een respons, zeer klant vriendelijk
  Een aanrader!

Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *