Werkwijze

Iedere situatie is anders. Daarom is het maken van een prijsopgave via de telefoon of email niet eenvoudig. We komen altijd vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking en het opstellen van een offerte. Dat is wel zo persoonlijk.

We maken samen met u een ronde door de woning. Op basis daarvan maken we een inschatting van het benodigde aantal uren en middelen. U krijgt altijd de handelswaarde terug op achtergebleven inboedel. In de offerte staat alles overzichtelijk op een rij. Bij akkoord maken we samen een planning voor de uitvoering. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en voeren wij uw werkzaamheden naar tevredenheid uit.

Ook in persoonlijke situaties die discretie behoeven, zoals verzamelwoede, bent u bij ons aan het juiste adres. Een achtergrond in sociaal werk en een flexibel team dragen bij aan een rustig en soepel verloop van de gewenste of vereiste verandering.

Een duurzame gedachte: goede spullen worden verkocht of gedoneerd, afval wordt gescheiden. We werken samen met een kringloop, winkels in tweedehands goederen, goede doelen en afvalverwerkers.